Класна компанія


«От того, как будет чувствовать себя ребенок, поднимаясь на первую ступеньку лестницы познания, что он будет переживать, зависит весь его дальнейший путь к знаниям».
В.А.Сухомлинский

11 серп. 2023 р.

Готуємося до навчання. Частина 3. Зошити з мов.

Вітаю спільноту батьків 1-В класу! Завершуємо підготовку до навчання. Придбано та підготовлено майже усе. Лишилося питання з українською та англійською мовами. Чекала, що може такі будуть нові посібники. Проте ні, займаємося за минулорічними.

УКРАЇНСЬКА МОВА
Підручник у 2-х частинах І.Большакової та М.Пристинської. Він є в бібліотеці. Мені сподобався й сам підручник, й підхід для навчання у 1 класі. Мета 1 частини підручника - навчити дитину ЧИТАТИ. Причому завдання розраховані на різні можливості дітей. Будуть завдання й тому, хто тільки вивчає літери, й тому - хто вже вміє читати. Мета 2 частини підручника - навчити дитину ПИСАТИ.
Зошити до підручника необхідно буде придбати окремо. Але я хочу придбати лише частину 1. В ньому лише друковані літери та завдання на підготовку руки до письма. Після новорічних свят діти будуть вчитися писати рукописні літери в звичайних зошитах в лінію (які ми вже придбали).



Замовляю так само на сайті видавництва "Ранок" зі знижкою 15% .
Зошит частина 1 посилання на сайт ТУТ Ціна зі знижкою - 68 грн.
АНГЛІЙСЬКА МОВА
Підручник І.В.Доценко, С.С.Губарєва.
Він є в бібліотеці.

Зошит до підручника необхідно придбати окремо.



Так само на сайті видавництва "Ранок" зі знижкою 15% .
Зошит посилання на сайт ТУТ. Ціна зі знижкою - 106,25 грн.

Таким чином ВСЬОГО за зошити з мов - 175 грн (трохи округлила :))
ЩЕ РАЗ НАГОЛОШУЮ 🙋
⚠️ Ні в якому разі я не змушую їх купляти. Але їх наявність дійсно вивільняє мій час ⌚️. І я можу додатково щось пошукати, підготувати цікаве та корисне. ⚠️ ВСІ зошити БУДУТЬ ВИКОРИСТАНІ за призначенням в повному обсязі. І вони не будуть додатковим домашнім навантаженням нашим дітям.
По друкованих зошитах тепер дійсно усе :)

Немає коментарів:

Дописати коментар