Класна компанія


«От того, как будет чувствовать себя ребенок, поднимаясь на первую ступеньку лестницы познания, что он будет переживать, зависит весь его дальнейший путь к знаниям».
В.А.Сухомлинский

15 груд. 2016 р.

Читаєм на канікулах

              Нажаль пройшли ті часи, коли діти читали книжки з ліхтариком під ковдрою і коли вони із захопленням відвідували книжкові магазини та бібліотеки. Зараз же дитина і книга - це непорівнянно. Адже дітям цікавіше пограти в комп'ютер, подивитися телевізор, а читання для них є тепер покаранням.
              Дуже багато написано чому дитина повинна читати та що для цього потрібно зробити батькам. Тому повторюватися не буду. 
                 Сучасні діти відкриті для світу. Вони існують без меж и кордонів,  сприймають світ багатогранно й неупередженно. Так, вони зараз не можуть існувати без планшетів, телефонів та комп'ютерів - це діти цифрової ери. Сучасні діти  потребують літератури співзвучної іхнім запитам, зацікавленням та реальним життєвим ситуаціям. 
                Тому для читання зимовими каниікулами презентую вам  ХРЕСТОМАТІЮ  СУЧАСНОЇ ДИТЯЧОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ.
                Презентація книги відбудеться тільки завтра в Києві. Але у вільному доступі вона зараз викладена на сайті Міністерства освіти. 
                Я дуже раджу закачати дітям хрестоматію  на планшети та читати разом довгими зимовими вечорами. Сподіваюсь, що після ознайомлення вони поведуть вас до книгарні. :))
ХРЕСТОМАТІЯ 1-2 КЛАС
Приємного читання!
            
.

Немає коментарів:

Дописати коментар